Ugrás a fő tartalomhoz
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Szőlészeti és Borászati Intézet
Kereső sáv
HU
EN
Belépés
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Szőlészeti és Borászati Intézet
HU
/
EN
Menü megjelenítése
Belépés
Kezdőlap
Intézet
Intézet
Bemutatkozás
Nagy elődeink
Szervezeti felépítés
Vezetők
Munkatársak
Kapcsolat
Oktatás
Oktatás
Képzéskereső
Oktatott tantárgyak
Alapképzések
Mesterképzések
Felsőoktatási szakképzések
Szakirányú továbbképzések
Doktori képzés
Külhoni képzések
Szakmai gyakorlat
Szak- és diplomadolgozat
Záróvizsgák
Tanulmányi tájékoztató
Tudomány
Tudomány
Projektek
Projektek
Futó projektek
Lezárt projektek
Kutatási tevékenység
Kutatói munkacsoportok
Innovációk
Együttműködő partnerek
Folyóiratok
Folyóiratok
Kertgazdaság
Bor és Piac
Hallgatóinknak
Hallgatóinknak
Hallgatói élet
Álláslehetőségek
Budai Borklub
ALUMNI
ALUMNI
Akikre büszkék vagyunk
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Kecskeméti Kutató Állomás
Országos Szőlész - Borász Konferencia
Innovációk - Szőlészeti és Borászati Intézet
Innovációk
Menü megjelenítése
Menü
Alternatív borkészítési technológia kidolgozása
DMR módszer
Egészséges szőlő, a szőlő komplex patogénmentesítése
Új megközelítésű meggybor-készítés technológia
Ökológiai szőlőtermesztés technológia szisztemikus indukált rezisztencia alkalmazásával
GRA.LE.D. - GRApevine LEaf Digitalization
Innovációk_nyitó kép
Utolsó frissítés: 2023 február 22.
Rejtett